Medewerkers

Bij de VANDERWOU Groep wordt er veel aandacht geschonken aan de professionaliteit van de medewerkers.

Een taxichauffeur van VANDERWOU Taxi is dan ook niet alleen de bestuurder van een voertuig. Hij of zij is uw gastheer met verstand van zaken, een prettige rijstijl, stratenkennis, voertuig– en apparatuurkennis en dat alles gecombineerd met een representatief voorkomen. Al onze taxichauffeurs zijn uiteraard in het bezit van een chauffeurspas en daarnaast volgen alle medewerkers verplicht bedrijfscursussen, inhoudende onder andere het nieuwe rijden, klantomgang, verkeersregels en het inschatten van situaties. De chauffeurs van VANDERWOU Logistiek vormen een team van voornamelijk jonge chauffeurs, welke voor enkele grotere zakelijke klanten verzendingen vervoeren. Door hun ruime ervaring in het gebied Midden-Brabant kunnen zij U snel en efficient van dienst zijn.


Nieuwe medewerkers worden bovendien ingewerkt volgens een vast programma, waarin zij begeleid worden door speciale chauffeurscoaches. Hiermee waarborgen wij dat u als klant altijd een ervaren, representatieve chauffeur heeft, welke een prettige ritervaring voor u of uw verzending verzorgt!

Natuurlijk zijn de taxichauffeurs ook in het bezit van een diploma ‘Levensreddend Handelen’ en de chauffeurs voor leerlingenvervoer volgen doorlopend een cursus EHBO.

Taxicentrale Dongen medewerkers

Actuele zaken

Volg ons op:

Aangesloten bij:

DVG personenvervoer

koninklijk-nederlands-vervoer-knv-logo

Wij accepteren:

VisaMasterCardAmericanExpress

(Let op: U dient bij het reserveren van uw vervoer aan te geven of U electronisch wilt betalen!)

Contactinformatie

VANDERWOU GROEP
De Slof 33
5107 RH Dongen
T: 0162-313535
F: 0162-319506

Uitgebreide contactinformatie

Algemene Voorwaarden en Verklaringen