Quattrotax neemt Stationtaxi over. juni 2012

Quattrotax uit Tilburg, het zusterbedrijf van Taxicentrale van der Wou, heeft per 1 juni 2012 Stationtaxi uit Tilburg overgenomen. Dit bedrijf vult de bestaande werkzaamheden van Quattrotax perfect aan, maar zal tegelijkertijd enige zelfstandigheid behouden, om de kwaliteit voor bestaande en nieuwe klanten te waarborgen.  

 quattro-station.her

Quattrotax zelf bestaat sinds 1 maart 2011. Het bedrijf is opgericht door 4 regionale taxibedrijven, waaronder Taxicentrale van der Wou, welke allen franchisenemers van DVG zijn. Quattrotax is aanvankelijk opgericht om uitvoering te geven aan het Regiotaxi-contract in de gemeenten Tilburg en Goirle. Naast het regiotaxi-vervoer werden er al andere vormen van vervoer aangeboden, zoals onder andere groepsvervoer, luchthavenvervoer en leerlingvervoer voor buitenschoolse opvang (BSO). Nu echter heeft Quattrotax, samen met Stationtaxi, een mooi totaalplaatje aan vervoersoplossingen voor alle mogelijke opdrachtgevers. Daar waar Quattrotax met zijn veelzijdige wagenpark grote aantallen kan verwerken en ook vervoersoplossingen biedt voor rolstoelgebruikers, zal Stationtaxi de zakelijke markt en de markt voor het contant vervoer gaan bestormen. Hiervoor wordt een bijpassend luxe wagenpark ingezet van het merk Mercedes. Daarnaast beschikt het bedrijf nu ook over een koeriersdienst. Van alle markten thuis dus!     

Wilt U meer weten over Quattrotax? Ga dan naar www.quattrotax.nl. Wilt U meer weten over Stationtaxi? Ga dan naar www.stationtaxi.nl.

 

Actuele zaken

Contactinformatie

VANDERWOU GROEP
De Slof 33
5107 RH Dongen
T: 0162-313535
F: 0162-319506

Uitgebreide contactinformatie

Algemene Voorwaarden en Verklaringen

Volg ons op:

Aangesloten bij:

DVG personenvervoer

koninklijk-nederlands-vervoer-knv-logo

In onze taxi's kunt U met PIN en creditcard betalen:

VisaMasterCardAmericanExpress

(Let op: U dient bij het reserveren van uw vervoer aan te geven of U electronisch wilt betalen!)