Medewerkerstevredenheid-onderzoek bij Taxicentrale van der Wou ! juli 2012

Afgelopen mei heeft een medewerkerstevredenheid-onderzoek plaats gevonden binnen Taxicentrale van der Wou. Dat naar aanleiding van het aanbod van stagiair Wiljo vander Heijden van Avans Hogeschool Den Bosch. Hij heeft bij meerdere taxibedrijven in de regio ditzelfde onderzoek afgenomen, om de verschillende directies inzicht te geven in de bedrijfssfeer en ervaring van medewerkers met de werkzaamheden.

Wij zijn blij te kunnen melden dat Taxicentrale van der Wou erg goed uit de bus kwam voor wat betreft de onderzoeksresultaten. Het onderzoek was verdeeld over meerdere aandachtsvelden. Naar aanleiding daarvan kunnen we melden dat onze medewerkers de onderlinge sfeer, omgang met collega's en directie en de inhoud van werk, gemiddeld genomen beoordelen met een 4,23 van een totaalscore van 5. De waardering voor het bedrijf en de baan daarnaast wordt gemiddeld gewaardeerd met een 7,71 uit een maximaal van 10. Daar zijn wij uiteraard erg blij mee !

Naast een reeks gesloten vragen heeft iedere deelnemer de mogelijkheid gehad om op- en aanmerkingen te geven, ter verbetering van Taxicentrale van der Wou. Hier heeft iedereen goed gebruik van gemaakt en uiteraard gaan wij daar graag mee aan de slag, zodat we deze prettige resultaten ook vast kunnen houden en verder verbeteren in de toekomst. Allemaal bedankt voor jullie medewerking!  

 

Actuele zaken

Contactinformatie

VANDERWOU GROEP
De Slof 33
5107 RH Dongen
T: 0162-313535
F: 0162-319506

Uitgebreide contactinformatie

Algemene Voorwaarden en Verklaringen

Volg ons op:

Aangesloten bij:

DVG personenvervoer

koninklijk-nederlands-vervoer-knv-logo

In onze taxi's kunt U met PIN en creditcard betalen:

VisaMasterCardAmericanExpress

(Let op: U dient bij het reserveren van uw vervoer aan te geven of U electronisch wilt betalen!)