VANDERWOU Taxi zeer succesvol volgens enquete CZ! Dec 2013

In de afgelopen maanden heeft CZ, 1 van de zorgverzekeraar-opdrachtgevers van VANDERWOU Taxi, zich gericht tot haar regionale zorgklanten. Middels een enquete heeft CZ gevraagd naar de kwaliteit van de dienstverlening, geleverd door VANDERWOU Taxi. Zoals gehoopt, maar ook enigszins verwacht, zijn de resultaten meer dan voldoende. De gemiddelde score was 4,46 op een maximaal totaal van 5!

CZ voert jaarlijks een klanttevredenheidsonderzoek uit om de hoge standaard die zij hanteert te waarborgen. Vele klanten zijn benaderd door CZ en hebben hun mening mogen geven over de kwaliteit van het zorgvervoer. Enkele onderdelen waarvoor een score toebedeelt mocht worden zijn stiptheid, behulpzaamheid, en bereikbaarheid, maar zeker ook representativiteit van de voertuigen. Op alle onderdelen scoorde VANDERWOU Taxi erg ruim, met een laagste score van slechts 4,32 uit 5. De hoogste score werd gegeven voor 'inrichting en netheid van de voertuigen' met een 4,64 uit 5! 

Wij zijn erg blij met de resultaten van de enquete en voelen ons beloond voor een constante aandacht voor de uitvoering van onze ritopdrachten en uitstraling naar de buitenwereld toe. Inmiddels zijn wij wederom overeengekomen met CZ en blijven wij ook in 2014 weer de aangewezen vervoerder voor regionale CZ-klanten! Daarnaast bent U uiteraard ook welkom bij ons als U elders verzekerd bent.

Actuele zaken

Contactinformatie

VANDERWOU GROEP
De Slof 33
5107 RH Dongen
T: 0162-313535
F: 0162-319506

Uitgebreide contactinformatie

Algemene Voorwaarden en Verklaringen

Volg ons op:

Aangesloten bij:

DVG personenvervoer

koninklijk-nederlands-vervoer-knv-logo

In onze taxi's kunt U met PIN en creditcard betalen:

VisaMasterCardAmericanExpress

(Let op: U dient bij het reserveren van uw vervoer aan te geven of U electronisch wilt betalen!)