VANDERWOU Taxi wederom gecertificeerd voor TX-keur! sept 2014

Begin september heeft VANDERWOU Taxi wederom een audit gehad ten behoeve van het landelijke taxikeurmerk: TX-Keur. Net zoals de afgelopen jaren, was de controle snel gepasseerd en positief afgesloten. Hier zijn we uiteraard erg blij mee, want dat betekent dat we de hoge standaard binnen ons bedrijf voldoende gewaarborgd hebben en vandaar uit nog verder kunnen verbeteren. 

het TX-keurmerk garandeert dat het bedrijf op een professionele manier opereert, waarbij de interne processen goed op orde zijn. Daarnaast worden er hoge eisen gesteld aan de kwaliteit van het wagenpark en de medewerkers. Dat heeft niet enkel betrekking op de uitstraling van het bedrijf, maar bijvoorbeeld ook aan opleidingen voor medewerkers, veilig materieel op de weg en vele andere aspecten. Voor de klant is hiermee een veilige en comfortabele rit gegarandeerd. Taxibedrijven met TX-keur zijn herkenbaar aan de blauwe stickers op de voertuigen, zoals we die bij VANDERWOU Taxi ook hebben.

Van hieruit ook dank aan de medewerkers, aangezien zij de beoogde kwaliteit mee uitdragen en het visitekaartje van ons bedrijf zijn !!    

tx-keur

Actuele zaken

Contactinformatie

VANDERWOU GROEP
De Slof 33
5107 RH Dongen
T: 0162-313535
F: 0162-319506

Uitgebreide contactinformatie

Algemene Voorwaarden en Verklaringen

Volg ons op:

Aangesloten bij:

DVG personenvervoer

koninklijk-nederlands-vervoer-knv-logo

In onze taxi's kunt U met PIN en creditcard betalen:

VisaMasterCardAmericanExpress

(Let op: U dient bij het reserveren van uw vervoer aan te geven of U electronisch wilt betalen!)