Januari 2016: Diepstraten BV uit Gilze overgenomen door VANDERWOU Groep

Na een zeer korte en turbulente voorbereiding, is afgelopen 2 januari het failliete Taxi en Touringcarbedrijf Diepstraten uit Gilze overgenomen door de VANDERWOU Groep uit Dongen. De laatste weken van 2015 werd duidelijk dat de slechtere jaren het bedrijf uit Gilze parten speelden en dat er geen mogelijkheid meer was om op eigen voet verder te opereren. Aangezien er sinds 2011 reeds een grote mate van samenwerking was tussen de 2 personenvervoersbedrijven, was de VANDERWOU Groep de aangewezen partij om de werkzaamheden, samen met het grootste gedeelte van het wagenpark over te nemen. De overgang heeft dan ook snel en in goed overleg met de curator en alle betrokken partijen plaatsgevonden.

De snelheid van handelen is van begin af aan een belangrijk onderwerp geweest voor de VANDERWOU Groep. Immers zijn er veel mensen dagelijks afhankelijk van personenvervoer. Zo ook in de regio Gilze-Rijen, waar Diepstraten verantwoordelijk was voor onder andere het Leerlingenvervoer, Regiotaxi Midden-Brabant, Zorgtaxi, NS Zonetaxi en vervoer voor Menzis COA (Centraal Orgaan Asielzoekers). Er is een zeer soepele overgang geweest van deze taxi-activiteiten en klanten zullen amper iets hebben gemerkt van de wisseling, mede omdat VANDERWOU Taxi al jarenlang uitvoering geeft aan dezelfde vervoersstromen voor dezelfde opdrachtgevers, enkel in een ander werkgebied. Nu het rayon van de VANDERWOU groep is uitgebreid met de regio Gilze-Rijen, inclusief onder andere Alphen, Chaam en Molenschot, beslaat het bedrijf het grootste gedeelte van Midden-Brabant tot aan de Belgische grens.

Ook de voor de afdeling Touringcar-vervoer geldt dat dit over is genomen door de VANDERWOU Groep. Een zestal bussen, variërend van 50 tot 89 personen, zal voortaan in de regio te zien zijn onder de naam VANDERWOU Tours en hiermee wordt ook het vervoer van grote groepen voortaan in eigen beheer uitgevoerd. Samen met de 19-persoons midibus die reeds in bezit was, beschikt het bedrijf nu over alle mogelijkheden voor personenvervoer, of het nu gaat om 1 of honderden personen. Voor bestaande, maar zeker ook nieuwe opdrachtgevers en cliënten van de afdeling touringcars, is het in ieder geval een prettig idee dat deze activiteiten voortgang vinden bij en aangeboden worden door een bekende en vertrouwde partij.

Inmiddels heeft de VANDERWOU Groep de beschikking over een wagenpark van een kleine 50 voertuigen, waaronder meerdere luxe Mercedessen, 8-persoons bussen, rolstoelbussen, touringcars, bakwagens, koeriersbussen en een limousine. Het grootste gedeelte hiervan is ook beschikbaar voor verhuur zonder chauffeur. Met alle disciplines en een zeer prettige en ervaren groep collega’s, is de VANDERWOU Groep klaar voor de volgende uitdaging.

 

 

 

Actuele zaken

Contactinformatie

VANDERWOU GROEP
De Slof 33
5107 RH Dongen
T: 0162-313535
F: 0162-319506

Uitgebreide contactinformatie

Algemene Voorwaarden en Verklaringen

Volg ons op:

Aangesloten bij:

DVG personenvervoer

koninklijk-nederlands-vervoer-knv-logo

In onze taxi's kunt U met PIN en creditcard betalen:

VisaMasterCardAmericanExpress

(Let op: U dient bij het reserveren van uw vervoer aan te geven of U electronisch wilt betalen!)